miércoles, 18 de abril de 2012

A15

El meu nom a twitter és enricIB, en aquesta activitat he fet un total de 15 tweets propis, i 5 retweets. La llista que he creat s’anomena “Viatges”, actualment consta de 34 membres, persones que aporten informació sobre temes relacionats amb els viatges o el turisme en general. 


Aquesta experiència ha estat força positiva. Ja era usuari de twitter però no era gaire actiu, així que no tenia gaire coneixements d’aquesta red social, o microbloggin, com se’l vulgui definir i amb aquest exercici he aprés força. Dels meus tweets m’agradaria destacar el següent: 


“Fes turisme per la teva terra! #gestio12twitter”, aquest tweet portava aquest enllaç: http://www.gencat.cat/turistex_nou/home_cast.htm. 


I es que avegades anem a l’altre punta del món quan encara no coneixem el nostre entorn. Em va semblar interessant destacar que viatjar per Catalunya també pot interessant i divertit. 
Crec que la possibilitat de crear llistes a tweeter t’ajuda molt a ordena la informació. És opció molt útil per organitzar per temaris la informació que vols consultar. Els hastags també són un dels punts forts, ja que tothom parla d’un mateix tema. I finalment dir com a punt negatiu, que en ocasions els 140 caràcters es queden curts i necessites fer un parell de tweets. 


Enric Ivern Bonilla

No hay comentarios:

Publicar un comentario