miércoles, 18 de abril de 2012

A15

- Nom del perfil a twitter: @Angrillf1.

- Nombre de tweets de l'activitat: 10 tweets i 7 retweets.

- Nom de la llista creada: "Viatges".

- Breu valoració de l'experiència: És una bona experiència sobretot a través de la llista, ja que només veus twitter de gent o institucions que t'interessen en aquell moment. De tots els tweets, enllaços, etc que he anat descobrint, m'agradaria destacar el següent: http://www.vuelaviajes.com/algunos-de-los-lugares-mas-extraordinarios-del-mundo/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Aqui et parla d'alguns dels racons més expectaculars del nostre planeta i que realment valdria la pena visitar. Són aquells llocs que són difícils de descobrir i són preciosos. 

Cal dir, però, que amb la nova versió de Twitter, ja no et deixa fer Retweet d'un tweet d'alguna altra persona i després tu afegir-hi quelcom més. És a dir, quan he fet retweets, no hi he pogut afegir el hashtag #gestio12twitter.

- Valoració personal dels punts forts i febles de Twitter: Twitter és una eina que et manté informat des del primer instant en què l'obres. I aquest és un dels seus punts forts, que t'enteres del que vols a l'instant. L'eina del retweet està molt bé ja que pots fer "eco" d'alguna noticia que creus rellevant i que vols que la gent s'enteri. Els hashtags també ja que t'enteres de què és del que més se'n parla al món. I tampoc podem olvidar les llistes, ja que si tens diverses aficions, així les pots ordenar i enterar-te específicament del que passa sobre el tema de la teva llista que vulguis saber en aquell instant.. 

Però si té un punt feble, és a l'hora de fer el tweet. Només et deixa 140 lletres i a vegades es queda massa curt i se n'ha de fer dos. El principal problema és que els links i els hashtags et deixen amb menys paraules i al final et queden menys de 100 per dir el que vulguis dir, i moltes vegades és insuficient.


Jordi Angrill Riera

No hay comentarios:

Publicar un comentario