sábado, 5 de mayo de 2012

A 0

http://www.logitravel.com/


Es tracta d’una web força interessant per aquells qui busquen grans ofertes a la hora de viatjar. Mitjançant aquesta pàgina podrem obtenir una relació qualitat-preu força correcte.
Al marge superior apareixen una sèrie de pestanyes que et mostren quin tipus de viatge vols triar. A la part dreta troben un buscador ràpid, en ell hi podem introduir les dades que vulguem d’acord amb el viatge que vulguem tenir i ens apareixeran les millors ofertes.  M’agradaria destacar el bloc que té aquesta mateixa web. La direcció és la següent: Bloc

Aquest bloc s’actualitza de manera poc freqüent però s’hi mostren notícies i curiositats relaciones amb els viatges, i el turisme.
Com a punts positius dir que aquesta pàgina és força intuïtiva, t’ofereix un gran varietat d’ofertes i el pagament a hotels, creuers, entre d’altres és fàcil i sense complicacions.

Aquesta pàgina web també està present en altres països, així que si volem trobar informació més detallades sobre hotels o allotjament d’aquell lloc, podem accedir a la pàgina del país i fer la reserva.
D’altre banda cal dir que el disseny de la pàgina és força rudimentari i poc atractiu. Hi ha massa informació de preus, ofertes, hotels, etc. Això confon i dificultar la teva cerca. Finalment dir que moltes de les imatges que es mostren dels hotels, les habitacions o d’altres no es corresponen amb la realitat fet que provocat un seguir de queixes.

Enric Ivern

No hay comentarios:

Publicar un comentario