martes, 8 de mayo de 2012

A0


El lloc web que he escollit per presentar a classe és FrikTrip, una pàgina creada per a dos joves viatgers que van decidir que seria interessant que tots aquells que els agrada descobrir món puguessin compartir les seves experiències amb altres usuaris, fent així els viatges més divertits i personalitzats.
Desconeixia la pàgina i un dia, volent fer un viatge més aviat alternatiu un amic m’he la va recomanar. La veritat és que fa poc que està en vigor però tot i així els usuaris registrars són molt participatius. Quan un registrat fa un viatge, té la possibilitat de publicar-lo a la web, en aquest hi inclou difernts característiques perquè quan alguna altra persona busqui infomació concreta, li sigui més fàcil d’arribar. Escribint el nom d’un país al buscador apareixen diferents possibilitats de viatges realitzats en aquell punt i així també la possibilitat de crear el teu propi viatge al teu gust.
Crec que és una gran oportunitat per organitzar un sortides diferents, econòmiques i no tant econòmic, d’aventura o relax... de la manera que més t’agradi. El fet que puguis preguntar dubtes entre diferents usuaris permet fer-te una idea d’allò que realment vas a visitar i crear un viatge que segurament a les guies no torbaries. Com a punt feble, tot i que no ho torbo exagerat si realment el que vols es interactuar amb altres persones, és que per poder comentar i preguntar t’has de fer usuari de la pàgina. Per últim, que el fet que sigui una web recent, pot passar que vulguis organitzar un viatge que encara no hagi realitzat o bé redactat ningú. 

Júlia Jové 

No hay comentarios:

Publicar un comentario