lunes, 14 de mayo de 2012

A0b


Comentari de dues pàgines web


La primera pàgina web que he triat ha estat la següent: http://www.lasexta.com/cine/inicio del bloc http://culturesubmergee.blogspot.com.es. Es tracta d’una pàgina web força senzilla i intuïtiva, fet que sempre facilita la cerca d’informació.  Un dels punts a favor d’aquesta espai web és que s’actualitza a diari, i això fa que sempre hi hagi informació nova. Per aquelles persones aficionades al cinema aquesta pàgina web els resultarà de molta utilitat. Ja que sempre apareix la programació de les pel·lícules que s’emetran els propers tres dies. També incorpora la secció de “rankings”i “participa” amb les quals podem interactuar, donar opinions,etc. 


L’altre pàgina web que m’agradaria destacar és:  http://www.guiadelociobcn.com/ del bloc http://beyondthenightsky.wordpress.com . Aquesta web es divideix en diferents seccions, com per exemple restaurants, música, cine...Depenent dels teus interessos i del que vulguis fer a la ciutat de Barcelona, pots triar una secció determinada i veure les ofertes existents. Dins de la opció que triïs, ja sigui un restaurant o una pel·lícula apareix una descripció del local, els preus i els horaris. 
Es tracta d’un bon espai web,sobretot un espai útil, tot i que el disseny no es gaire atractiu i també es troba a faltar una secció amb opinions dels usuaris, puntuacions dels locals, etc. 

Enric Ivern

No hay comentarios:

Publicar un comentario