viernes, 11 de mayo de 2012

A0 b

La primera pàgina web que he escollit és FOR FREE 

És una web de guia d'activitats gratuïtes de Barcelona en la qual pots trobar-hi tota mena d'entreteniments,exposicions, activitats de caire més cultural, etc.
Està molt ben organitzada amb seccions, un calendari, un buscador, les propostes setmanals, un butlletí amb el qual reps informació si et fas una conta.
Com a punts positius diria que pots escollir l'idioma, català o bé castellà. És molt intuïtiva i això s'agraeix quan no coneixes la pàgina. Les activitats que et proposa són per totes les edats. T'ofereix hi ha una secció en la qual pots trobar activitats per tot Catalunya (Lleida, Girona i Tarragona). I per últim qualsevol persona interessada a en oferir un esdeveniment o activitat pot consultar amb aquesta pàgina, la qual podria arribar a promociona-los.
I com a punts febles afegiria que no hi ha ni es poden afegir comentaris ni valoracions de les activitats.


La segona pàgina que he escollit és EL PERIÓDICO DE LA PUBLICIDAD

És una pàgina web dedicada a la publicitat, se'ns presenta en forma de diari digital en la qual informa de les novetats.
Hi ha una barra superior la qual mostra diferents seccions molt ben dividides per temàtiques. Al centre veiem les noticies més destacades, ja siguin D'anunciants de publicitat, d'agències, concursos, etc. 
Penso que és una web molt clara per la qual pots assabentar-te de les últimes notícies d'una manera fàcil i senzilla.
Com a punt positiu destacaria la característica que no cal registrar-se si no es vol. També esmentar que està vinculat a Twitter i altres xarxes, això afavoreix el producte. I també pots deixar comentaris als enllaços penjats.



Júlia Ribó

No hay comentarios:

Publicar un comentario